Futbol sala

El Barça Alusport guanya el derbi contra el Marfil Santa Coloma (1-4)

El Barça Alusport es va endur el primer derbi català de la temporada de futbol sala davant del Marfil Santa Coloma per 1 a 4. Els colomencs es van avançar, primer, al minut 4, amb un gol d'Adolfo Fernández després d'una falta treta ràpidament que va sorprendre els blaugranes. Javi Rodríguez va empatar poc després i amb l'1 a 1 van marxar al descans. Just començar la represa, Jordi Torras i Fernandao van situar l'1 a 3. En el tram final, Ari Santos va fer l'1 a 4 definitiu. Amb aquesta victòria, el Barça se situa líder en solitari, després d'aquest partit avançat de la dotzena jornada.

Derbi intens el que van oferir el Marfil i el Barça. Els colomencs van sortir amb força i van tenir les primeres oportunitats, amb la seguretat que els donava, també, el seu porter Marcos Vara, cada cop amb més confiança. Així, Adolfo Fernández, en el minut 4, va sorprendre tothom en el servei ràpid d'una falta per marcar l'1 a 0.

La resposta del Barça, però, no es va fer esperar. Marcos Vara va tornar a exhibir el seu encert en una doble oportunitat d'Ari Santos i Marc Tolrà, però no va poder impedir l'empat a 1. No podia ser cap altre: el colomenc Javi Rodríguez, en el minut set i mig.

El ritme amb què van jugar els dos equips es va manifestar també en algunes accions dures. El Barça es va carregar molt aviat amb cinc faltes i, en una de les seves millors ocasions, Sergio Lozano es va queixar d'haver rebut una falta d'Adolfo.

Abans del descans, el Barça va mostrar una excel·lent combinació que no va poder rematar Javi Rodríguez, però el Marfil també s'hauria pogut tornar a avançar en el marcador amb una doble rematada d'Adolfo.

En la segona meitat, es va trencar la igualtat, ja que just començar i, en tan sols un minut, el Barça va marcar dos gols i es va situar amb l'1 a 3 a favor. Primer, una diana de Jordi Torras i, després, de Fernandao.

A partir d'aquí, el Marfil es va anar consumint davant d'un Barça que va multiplicar les aproximacions i en què Paco Sedano va ser una assegurança. L'1 a 4, això sí, va ser polèmic, en una acció precedida, possiblement, d'una falta sobre Óscar Redondo. El públic es va embolicar a escopinades amb els àrbitres, però la victòria blaugrana va ser justa.