Futbol sala

El Barça Alusport goleja l'Era-Pack Chrudim (6-0) a la ronda Elite de la UEFA Futsal Cup

El Barça Alusport ha golejat l'Era-Pack Chrudim (6-0), en el primer partit de la ronda Elite de la UEFA Futsal Cup al Palau Blaugrana. Al descans, els de Marc Carmona guanyaven per 2-0 amb gols de Javi Rodríguez i Wilde. A la segona part, els blaugranes han fet uns últims 10 minuts espectaculars. Amb quatre minuts han marcat quatre gols, obra de Javi Rodríguez (dues dianes, una de penal), Jordi Torras i Ari Santos. En l'altre partit del grup, l'Araz Naxçivan de l'Azerbaidjan ha derrotat l'Eindhoven per 5-3.

Amb aquesta victòria, el Barça Alusport se situa líder de grup. Molt important perquè només el primer passa a la Final Four de la UEFA Futsal Cup. El pròxim partit dels blaugranes serà aquest divendres contra l'Eindhoven, a les 20.45, que podran seguir en directe al canal Esport3. Dissabte descansaran i diumenge els de Marc Carmona jugaran contra Araz Naxçivan a les 17.00.