Futbol Sala

El Barça Alusport goleja a domicili el Lugo (2-9) i té peu i mig a la final de la Copa del Rei de futbol sala

En l'anada de les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala, el Barça Alusport ha golejat a domicili el Lugo (2-9) i ja té peu i mig a la final. Quan havien passat només quatre minuts de partit, Chico ha avançat els blaugranes. Igor i Wilde han marcat abans del descans, al qual s'ha arribat amb 1 a 3 per als culers. A la segona meitat, els homes de Marc Carmona han evidenciat la seva superioritat i han eixamplat el marcador, amb dianes de Chico, Fernandao (2), el porter Cristian, Wilde i Saad han tancat el festival. En l'altra semifinal, el Pozo Murcia ha agafat avantatge en derrotar l'Inter Movistar (3-2).