Futbol sala

El Barça Alusport es prepara per guanyar la Final Four a partir de divendres

Divendres comença a Lleida la Final Four de futbol sala, on el Barça aspira a guanyar per primera vegada el títol continental. Els blaugranes, que aquest dimarts han obert les portes de l'entrenament, estan molt il·lusionats, tot i que hi ha tres jugadors amb molèsties: Cristian Domínguez, Fernandao i Jordi Torras. Malgrat això, el tècnic blaugrana considera que la Final Four està molt oberta.

Actualitzat
En aquest sentit, el tècnic del Barça Alusport, Marc Carmona, no s'ha mossegat la llengua en reconèixer que no arribar a la final seria "una gran decepció" per a l'equip blaugrana.

Els catalans parteixen com a favorits en la seva primera participació en la fase final de la màxima competició europea, en la qual s'enfrontaran divendres 27 en semifinals a l'Sporting Portugal. En cas de classificar-se, s'enfrontarien aquest diumenge 29 al vencedor del partit entre el Marca Futsal italià i el Dinamo de Moscou.

Si guanya aquest torneig, l'equip blaugrana culminaria el seu ascens al futbol sala espanyol i europeu els últims anys, a més d'aconseguir l'única Copa d'Europa de les seccions professionals que falta a les vitrines del club.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut