Futbol sala

El Barça Alusport empata amb El Pozo Múrcia (5-5) i es proclama per primera vegada campió de la Supercopa espanyola

El Barça de futbol sala no podia començar de millor manera la temporada 2013-2014: sumant a la vitrina la seva primera Supercopa d'Espanya. L'equip blaugrana, que ja havia guanyat El Pozo Múrcia en l'anada de la competició (0-1), n'ha tingut prou amb un empat al Palau (5-5) per aixecar el títol. Sergio Lozano, autor de tres gols seguits, ha estat el millor del partit.

El Barça Alusport s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Espanya de futbol sala per primera vegada en la seva història. Els de Marc Carmona, que ja havien vençut a l'anada per 0-1, han empatat amb El Pozo Múrcia (5-5) en el partit de tornada. Sergio Lozano, amb un "hat-trick", Wilde i Aicardo han fet els gols de l'equip català.

L'home del partit ha estat sens dubte Sergio Lozano, autor de tres gols consecutius que han inclinat la balança per l'equip blaugrana. Abans del "hat-trick" de l'"Animal", el Barça s'imposava per la mínima (2-1) gràcies a un gol matiner de Wilde i una culminació d'Aicardo després d'un teva meva amb el mateix Wilde per desfer l'empat provisional, que havia obtingut Adri de falta.

Després del 3-1, o El Pozo ha pres riscos situant un porter jugador i Lozano els ha castigat amb dos gols més que col·locaven el 5-1 al marcador i semblaven deixar sentenciada la Supercopa.

Reacció murciana

L'equip murcià no s'ha rendit sense lluitar i ha reduit el marcador amb dos gols, un de Juanpi i un altre de Lolo Suazo poc abans i poc després del descans. Aprofitant que el Barça s'ha encallat de cara a porta i no ha acabat de sentenciar, El Pozo s'ha mantingut amb certes opcions fins el tram final de partit. A falta de sis minuts, Bebe ha marcat el 5-4 i s'ha situat a només dos gols d'igualar el global de l'eliminatòria.

I fins i tot hi ha hagut més emoció quan Lolo Suazo, a falta de 54 segons per al final, ha posat l'empat (5-5) en el marcador. Però El Pozo ja no ha tingut temps per al sisè, que hauria forçat la pròrroga.