Futbol sala

El Barça Alusport empata a la pista del Talavera (4-4) amb dos gols a l'últim minut

Un gol de Sergio Lozano, quan només faltaven sis segons per al final del partit, ha evitat una derrota del Barça Alusport a la pista del Talavera. I és que en l'últim minut del partit, els blaugranes han retallat dos gols de diferència, perquè Fernandao havia fet el 4-3. Finalment, els blaugranes han empatat 4-4, al final, i segueixen líders a un punt per sobre El Pozo, que juga dissabte.

Nando i Kel han situat el Talavera amb un avantatge de 2-0. Els de Marc Carmona han reaccionat i Saad i Fernandao han tornat la igualtat a l'electrònic. Novament, Kel i Chispa han marcat, dos gols que donaven un avantatge de 4-2 als locals. El resultat semblava definitiu, però en l'últim minut Fernandao i Sergio Lozano han estat decisius.