Futbol sala

El Barça Alusport dóna un cop d'autoritat al Palau i trenca la imbatibilitat de l'Inter Movistar a la Lliga (5-3)

El Barça Alusport s'ha imposat a l'Inter Movistar per 5 a 3 en un partit molt intens disputat al Palau Blaugrana i ha trencat la imbatibilitat del líder de la lliga de futbol sala. Saad, per partida doble, Igor, Aicardo i Wilde han estat els golejadors dels blaugrana, que se situen a cinc punts dels madrilenys a la classificació.

El Barça Alusport s'ha imposat a l'Inter Movistar per 5 a 3 en un partit molt intens disputat al Palau Blaugrana i ha trencat la imbatibilitat del líder de la Lliga de futbol sala. Els homes de Marc Carmona han mostrat la millor versió de la temporada i han sumat un treballat triomf després de remuntar un 1-2 advers al descans. Saad, per partida doble, Igor, Aicardo i Wilde han estat els golejadors dels blaugrana, que se situen a cinc punts dels madrilenys a la classificació.

Més de 6.000 aficionats han vibrat de valent a les graderies del Palau per gaudir d'un dels millors partits que es poden veure actualment. L'Inter, que arribava imbatut després de 17 jornades, ha hagut de cedir aquesta etiqueta després de perdre contra un Barça molt intens des de l'inici i que s'ha avançat amb un gol de Saad al minut 7. Tot i això, els homes de Jesús Velasco han reaccionat i Ortiz ha fet la igualada poc després.

Sergio Lozano, cosa poc habitual en ell, ha fallat un penal aturat per Jesús Herrero i Igor ha estavellat un xut al pal. Però quan més insistia el Barça en busca del gol, ha estat l'Inter Movistar qui s'ha tornat a avançar per mitjà de Bateria. Al descans s'ha arribat amb l'1-2 favorable als visitants, un resultat que no feia justícia als mèrits ofensius dels blaugrana.

Tot ha canviat en la represa. Igor, culminant una gran acció individual, ha fet l'empat a dos i Aicardo ha recollit un refús del porter per tornar a avançar el Barça. Rivillos ha tornat a igualar el matx però en els últims cinc minuts el Barça ha sentenciat. Després d'un xut al pal de Fernandao, Saad, amb una canonada, ha fet el 4-3 i Wilde ha fet embogir el Palau amb el definitiu 5-3. Amb aquesta victòria, els blaugrana, que ja han derrotat els madrilenys a la Copa i a la Lliga, són segons de la classificació a cinc punts del liderat i amb tres punts més que ElPozo Múrcia, que ha perdut de forma sorprenent a casa contra el Burela per 3-4.