Copa del Rei

El Barça Alusport derrota el Manacor (4-2) i jugarà les semifinals de la Copa del Rei

El Barça Alusport, campió de les tres edicions disputades fins ara, ha completat el quadre de semifinals de la Copa del Rei de futbol sala en vèncer per 4-2 el Llevant Manacor. Saad ha obert el compte blaugrana i Tomaz ha empatat. Abans del descans, Fernandao i Wilde han posat el 3-1 al marcador. Chicho ha posat l'ai al cor dels de Marc Carmona, però Sergio Lozano ha tancat el partit en l'últim minut.

El Barça Alusport, campió de les tres edicions disputades fins ara, ha completat el quadre de semifinals de la Copa del Rei de futbol sala en vèncer per 4-2 el Manacor. Saad ha obert el compte blaugrana i Tomaz ha empatat. Abans del descans, Fernandao i Wilde han posat el 3-1 al marcador. Chicho ha posat l'ai al cor dels de Marc Carmona, però Sergio Lozano ha tancat el partit en l'últim minut.

Aquest dimarts, El Pozo Múrcia, Umacon Saragossa i Ríos Renovables havien aconseguit el seu bitllet per a la penúltima ronda. Els aragonesos seran el rival del Barça a les semifinals.