Els jugadors del Barça celebrant un gol la temporada passada contra el Villanovense en un Camp Nou força ple (Reuters)
Barça

El Barça alliberarà el Camp Nou en la Copa contra l'Hèrcules per la Diada del Soci Solidari

El club celebrarà la sisena edició d'aquesta iniciativa solidària en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei a l'estadi

Marc BéjarActualitzat

El Barça aprofitarà el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Hèrcules per celebrar la sisena edició de la Diada del Soci Solidari. El club va començar aquesta iniciativa la temporada 2011-2012 en el partit contra l'Hospitalet al Camp Nou, amb l'objectiu de millorar l'assistència a l'estadi i permetre la presència de persones de diferents col·lectius, com ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social, que podran viure l'experiència de veure un partit en directe.

El FC Barcelona alliberarà totes les localitats. Per saber la disponibilitat de seients lliures amb antelació, els socis abonats que vulguin assistir al partit hauran de confirmar la seva voluntat d'accedir al Camp Nou el 21 de desembre, dia del partit contra l'Hèrcules. Per fer-ho, el club facilitarà un formulari disponible al web blaugrana que els abonats que decideixin reservar un seient hauran d'omplir entre el 8 i el 20 de novembre.

En cas de no fer aquest tràmit en el termini establert o que el soci abonat decideixi a última hora anar a veure el partit, el club li entregarà invitacions per accedir al Camp Nou, tot i que no garanteix que pugui ocupar els seus seients habituals. Amb aquesta mesura, aplicada amb èxit els darrers sis anys, l'estadi va acollir més de 67.000 espectadors en el partit contra el Villanovense la temporada passada en aquestes altures de competició. Una xifra rècord d'assistència en un partit de la ronda inicial de la Copa del Rei al Camp Nou.

Anar al contingut