Barça

El Barça al·legarà contra l'acta arbitral per l'expulsió de Luis Suárez

Els serveis jurídics del club creuen que hi ha base perquè a l'uruguaià li retirin la segona targeta groga. També al·legaran per la que va veure Busquets.

Actualitzat

El Barça va acabar la semifinal de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid amb només 9 jugadors, després de les expulsions de Sergi Roberto i Luis Suárez. Cap dels dos, doncs, hauria de jugar la final. Però el Barça farà al·legacions a l'acta arbitral perquè treguin al davanter uruguaià la segona targeta que va veure. 

Els serveis jurídics del club blaugrana han tingut un matí atrafegat analitzant tant les jugades que van causar les targetes a Sergi Roberto i Luis Suárez com la redacció de l'acta arbitral, en què el col·legiat Gil Manzano va reflectir que Suárez havia endarrerit deliberadament la seva sortida del terreny de joc.

En el cas de l'uruguaià, el Barça al·legarà contra l'acta sense ni tan sols esperar que el Comitè de Competició hagi fet públiques les sancions. Igual que amb la de Sergio Busquets, que va ser amonestat possiblement per un malentès quan va treure del camp una de les dues pilotes que hi havia en un moment donat.  

"Ho analitzarem tot amb tranquil·litat. A mi em sembla que l'acció de Luis no és per merèixer una targeta", havia comentat al final del matx Robert Fernández, secretari tècnic del Barça, que es va mostrar contrari al fet que no es netegin les sancions en el pas d'una semifinal a una final.

Suárez: "Sembla que era el que volia"

El mateix Luis Suárez es prenia de broma la seva expulsió. "La targeta és per riure, perquè sembla que era el que volia. En cap moment faig falta. A veure si poden apel·lar a la segona groga. De moment, ens haurem d'esperar, però aquí ja se sap com va."

L'àrbitre del partit, Gil Manzano, va afegir en l'acta que Suárez va retardar deliberadament la seva sortida del terreny de joc i es va quedar veient el partit al túnel de vestidors, per la qual cosa al davanter blaugrana li podria caure algun partit més de sanció suplementari, a més del que ja té d'ofici per haver vist la targeta vermella.

Com també podria veure ampliada la sanció si el Comitè Tècnic d'Àrbitres decideix actuar d'ofici, com apuntenen alguns mitjans madrilenys, per les declaracions en què insinuava que la seva expulsió era premeditada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut