Futbol

El Barça al·lega que MCM tenia unes "expectatives desmesurades" de negoci en l'explotació publicitària a la nova Masia

Aquest dilluns ha començat el judici en què l'empresa publicitària reclama 100 milions d'euros al Barça per incompliment de contracte

Actualitzat

Aquesta empresa acusa el club blaugrana per incompliment de contracte en l'explotació de la publicitat de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva fent servir un innovador suport publicitari a través de díodes de llum. Dos vicepresidents del Barça, Jordi Moix i Javier Faus, i dos expresidents, Joan Laporta i Sandro Rosell, ja han declarat.

Segons el testimoni dels diferents representants del Barça, la façana de la Masia no era el gran negoci que preveia MCM. No hi havia interès real en les empreses per anunciar-se en un moment de fallida de la contractació publicitària, i menys als preus que pretenia la part demandant. "Tenien unes expectatives desmesurades", ha comentat Boix. El Barça admet que MCM els va fer arribar l'interès d'alguna empresa, però que era incompatible amb els patrocinadors que ja té el club per ser del mateix sector.

"Ells tenien unes expectatives de negoci i, en plena crisi, el mercat de la publicitat va caure de manera dràstica. A mi m'encantaria que em portessin un acord per 20 milions, perquè la meitat serien per al Barça, però mai no ho han fet. Però el contracte segueix vigent i es pot seguir intentant", ha assenyalat Javier Faus.

Sandro Rosell ha recordat que el contracte es va firmar en els últims mesos de la directiva Laporta i que l'única cosa que va fer va reduir-ne la durada de 25 a 5 anys. "Em va sorprendre que sabent que entrava un nou govern en el club haguessin firmat aquest contracte i, a més, per tant temps", ha dit.

Laporta, només en català

El moment tens de la sessió ha arribat quan Joan Laporta ha insistit a fer la declaració en català, i l'advocat de MCM, el mediàtic Mario Conde, li ha recriminat la seva actitud. La vista ha estat a punt d'ajornar-se per la falta d'un traductor, però finalment s'ha pogut fer sense més incidències.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut