Barça

El Barça allarga la mala ratxa amb un empat contra l'Athletic (1-1)

Amb Messi i Busquets reservats d'entrada, l'equip blaugrana evita la derrota davant l'Athletic gràcies a un gol a última hora de Munir

Xavier LemusActualitzat

Valverde ha fet una aposta forta d'entrada optant per les rotacions i deixant fora Messi i Busquets. Una proposta que durant els primers 45 minuts no ha funcionat. Sergi Roberto ha patit per donar fluïdesa al joc i Rakitic no tenia el dia. Només Arturo Vidal ha ofert un bon rendiment, sobretot amb una gran assistència a Suárez, que ha estat una de les millors opcions per marcar dels blaugranes. L'Athletic, amb una pressió alta i marcatge a l'home, ha ofegat la sortida de pilota del Barça. Així, Raúl Garcia i Williams, en dues ocasions, han pogut inaugurar el marcador pels bascos.

Per part del Barça, un xut de falta de Suárez i una altra acció seva en un llançament creuat, han estat les úniques opcions per marcar. Quan quedava poc per arribar al descans, una badada defensiva permetia a Susaeta fer una plàcida centrada que de Marcos enviava al fons de la porteria. Era el zero a un, en el minut 40. Els homes de Valverde han reaccionat amb una passada de Suárez que Coutinho rematava tímidament a les mans d'Unai.

Dos pals i l'empat

Amb aquest panorama, tocava canviar el rumb del matx, i Valverde ha tret al camp Busquets, per Sergi Roberto, lesionat, i el que tothom esperava: la presència de Messi. Tot i això, als blaugranes els ha costat molt generar perill. I només Coutinho, amb un xut al pal, inquietava la porteria de l'Athletic.

Fins que als últims minuts, Messi ha aparegut, i en dues grans oportunitats, la primera amb xut al pal, donava esperances a la reacció. Una reacció que ha arribat a mitges. Un xut del mateix Messi l'ha rebutjat Unai Simón i, en segona instància, l'argentí ha passat la pilota a l'àrea petita perquè Munir El Haddadi empatés per al Barça.

Quedaven encara set minuts per a la remuntada, però el Barça, amb molta empenta però poc cap, no ha pogut trobar el segon gol, per més que Rakitic ha tingut una oportunitat clamorosa.

 

Anar al contingut