El Barça havia de jugar un amistós a Qatar el 4 de febrer.
Barça

El Barça ajorna el partit amistós que havia de disputar a Qatar el 4 de febrer per motius tècnics

Aquest matx s'havia de jugar només quatre dies abans de la visita al nou San Mamés i la junta directiva ha decidit prioritzar els aspectes esportius als econòmics. Jordi Cardoner ha confirmat la decisió en una entrevista al programa "Efectivament"

Actualitzat

El partit amistós que el Barça havia de disputar a Qatar el 4 de febrer s'ha ajornat per motius tècnics, segons han confirmat a TV3 fonts del club blaugrana.

La junta directiva va decidir el 22 de desembre la disputa d'aquest partit amistós, amb un rival encara per determinar, en compliment de l'acord de patrocini amb Qatar Sports Investments. Però, després de fer-se l'anunci, el Barça ha decidit prioritzar els aspectes esportius als econòmics tenint en compte que la bona marxa de l'equip i que aquest matx s'havia de disputar només quatre dies abans de la visita al nou San Mamés.

El vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, ha confirmat en una entrevista al programa "Efectivament" la decisió presa per la junta d'ajornar el partit. "Prioritzem la competició. A part del compromís que tenim amb ells, hi ha voluntats de l''staff" tècnic que respectem. Si ara es prioritza la competició i l'equip ara va bé, hem de ser cautelosos i protegir els jugadors", ha explicat Cardoner.

Anar al contingut