Messi és una de les claus del liderat del Barça a la Lliga (EFE)
Barça

El Barça afronta una setmana clau en què pot deixar la Lliga sentenciada

Els blaugrana visiten dijous el camp del Las Palmas i diumenge reben el segon classificat, l'Atlètic de Madrid, en un duel decisiu al Camp Nou

Francesc LatorreActualitzat

Aquesta serà una setmana clau, o si més no molt important per als interessos del Barça. I és que els d'Ernesto Valverde, si ho fan bé, poden deixar pràcticament sentenciada la Lliga. Diumenge reben l'Atlètic de Madrid al Camp Nou, el segon classificat. Els separen set punts i, per tant, sumar-ne tres seria sinònim de tenir gairebé el títol de Lliga a la butxaca. Abans, però, toca pensar en el Las Palmas. Dijous tenen jornada intrasetmanal i volen arribar al partit de diumenge amb els deures fets.

Tot el que Antoine Griezmann fallava a l'inici de la temporada, ara és sinònim de gol. El francès en va fer tres dels cinc que l'Atlètic va marcar al camp del Sevilla. El seu bon moment de forma és el reflex del d'un equip que ha guanyat set dels últims vuit partits. Que està invicte el 2018 i que no encaixa gols. Aquest any, només els dos del Sevilla ahir a la nit i el del Girona al Metropolitano. Un equip en ratxa, disposat a encendre la Lliga guanyant al Camp Nou.

Només és dilluns i el matx de diumenge ja té color de final, però abans hi ha dos partits que semblen invisibles i assequibles, però que s'han de jugar, i guanyar: Atlètic de Madrid-Leganés i Las Palmas-Barça.

El Barça comença l'esprint final de Lliga amb set punts de marge sobre l'Atlètic de Madrid. Convertir-los en deu seria sentenciar la Lliga. Veure'ls retallats a quatre reduiria moltíssim el marge d'error, justament en un moment en què l'equip jugarà autèntiques finals també en altres competicions, com la tornada dels vuitens de Champions amb el Chelsea. Amb el mes de març, arriba l'hora de la veritat: arriba el millor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut