Bàsquet

El Barça afronta el primer partit de la final de la Lliga Endesa a Madrid confiat en les seves possibilitats

La final de la Lliga Endesa comença aquest divendres a Madrid, a les 7 de la tarda, en directe per Esport3

David CarballoActualitzat

Els dos capitans, Sergi Llull i Joan Carles Navarro, i els dos entrenadors, Pablo Laso i Xavi Pascual, preveuen una final apassionant i llarga. El primer assalt, aquest divendres, a partir de les 19.00, per Esport3.. El Barça, com a màxim, disputarà dos dels cinc partits que es poden arribar a jugar al Palau Blaugrana ja que té el factor pista en contra. A més, té més desgast perquè, a les semifinals, l'Unicaja va forçar el cinquè partit.

En canvi, el Madrid va resoldre la seva semifinal contra el València Basket en quatre partits. Però els blaugranes no descarten la sorpresa i afronten amb confiança aquest primer assalt del clàssic. Enguany, el Barça i el Madrid s'han enfrontat en sis ocasions, amb quatre victòries blanques i dues blaugranes. Els dos equips han fet valer sempre el factor pista, però els de Pablo Laso també han guanyat en camp neutral a les finals de la Copa del Rei i la Supercopa ACB.

Aquest dijous a la tarda s'ha fet la presentació oficial de la final amb la presència dels dos capitans, Sergi Llull i Joan Carles Navarro, i els dos entrenadors, Pablo Laso i Xavi Pascual i els protagonistes preveuen una final apassionant i llarga.

Pascual: "Creiem en les nostres possibilitats"

"Mai saps si la sèrie serà llarga o curta. Hi haurà moments d'igualtat però també es poden trencar partits. Els dos equips hem patit per arribar fins aquí", ha explicat Xavi Pascual, que ha afegit que "ells ho han guanyat tot i nosaltres cap títol. És un equip molt complet i la nostra versió ha de ser la màxima per guanyar. Creiem en les nostres possibilitats", ha comentat l'entrenador blaugrana.

El tècnic de Gavà ha deixat clar que guanyar a Madrid és una obligació si volen ser campions. "En els finals de partit no hem tingut sort, si és que existeix, però veurem què passa en el futur. Si volem ser campions hem de guanyar aquí. Si no, no ho serem", ha explicat.

Per la seva banda, Joan Carles Navarro ha advertit del potencial dels blancs però al mateix temps ha assegurat que afronten la final amb la màxima confiança. "Ens preocupen moltes coses, és un equip molt complet tant interior com exterior i amb la confiança d'haver-ho guanyat tot. El Madrid és favorit perquè ho ha demostrat i té el factor pista... però hem vingut a guanyar aquí, creiem en nosaltres i podem fer-ho."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut