Leo Messi, Luis Suárez, Malcom i Ousmane Dembéle, entre les opcions d'Ernesto Valverde per a la davantera (EFE/Reuters)
Barça

El Barça afronta el partit contra el Betis amb molts dubtes a la davantera

La lesió de Coutinho, l'estat de Messi i la gastroenteritis de Dembélé plantegen diversos interrogants a Ernesto Valverde

Francesc LatorreActualitzat

El Barça d'Ernesto Valverde ha tret excel·lent en l'examen més difícil de tots: el d'haver de jugar sense Messi. Ara, el tècnic basc i l'equip n'afronten un altre. Haver de jugar sense Coutinho. També titular indiscutible, també una de les potes del trident atacant.

Les opcions més clares són Malcom i Dembélé. Tots dos extrems, tots dos amb capacitat per jugar a les dues bandes. El debut i el gol a la Champions han recarregat el dipòsit de confiança del brasiler. Per al francès seria una nova oportunitat de demostrar el seu potencial. La seva presència, però, no està assegurada. Dijous va ser baixa per gastroenteritis i aquest divendres ha fet feina al marge del grup. Una altra possibilitat seria Rafinha, que ja va jugar en el lloc de Messi contra Inter, Madrid i Rayo.

Tot esperant Messi

La decisió final també estarà condicionada pel que passi amb l'argentí. El discurs continua sent el mateix: risc zero. Les sensacions del jugador determinaran si juga o no. A ningú se li escapa que després del Betis hi ha l'aturada de seleccions, que permetria una recuperació encara més completa. A ningú se li escapa, tampoc, que després d'aquesta aturada el primer partit serà l'exigent visita a l'Atlètic de Madrid.

Amb aquest panorama, l'únic que té el lloc garantit a la davantera és Luis Suárez. Els gols i el bon moment de forma de l'uruguaià han arribat quan l'equip més els necessitava.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut