Barça

El Barça acorda amb la Juventus bloquejar el fitxatge de Pobga fins a la temporada 2016-17

Giuseppe Marotta, director general esportiu de la Juventus, ha assegurat després de la reunió amb Albert Soler i Ariedo Braida a Milà que han rebut una oferta del club blaugrana de 80 milions d'euros pel traspàs, però ha deixat clar que, de moment, no venen el jugador

Actualitzat

El FC Barcelona i la Juventus de Torí han tingut aquest dimecres, en un hotel de Milà, la primera reunió formal entre els dos clubs per negociar el traspàs de Paul Pogba al conjunt blaugrana. En aquesta trobada, els dos representants del Barça, el director d'Esports, Albert Soler i Ariedo Braida, membre de la comissió tècnica, han comunicat als enviats de la Juve l'interès del club blaugrana en el fitxatge del migcampista francès de cara a la temporada 2016-17.

La "Vecchia Signora", representada per Giuseppe Marotta, director general esportiu, i Fabio Paratici, responsable de l'àrea esportiva, ha informat els dos representants del Barça que el club italià no té intenció de vendre el jugador aquest estiu, i les dues parts han arribat a un acord per bloquejar el traspàs de Pogba al club blaugrana de cara a la temporada 2016-17.

Amb aquest pacte, el Barça ha aconseguit que el nom de Pogba no es converteixi en una basa electoral de cara a les pròximes eleccions a la presidència del club i, al mateix temps, ha impedit que el migcampista francès fitxi per un dels altres grans clubs europeus que s'han interessat en els seus serveis. D'aquesta manera, el Barça, que no pot fitxar per la sanció de la FIFA fins al gener del 2016, s'assegura que sigui el pròxim president escollit a les urnes l'encarregat de tancar el traspàs, i la Juventus podrà comptar una temporada més amb un dels seus futbolistes bàsics.

Oferta blaugrana de 80 milions d'euros

Després de la reunió Barça-Juventus, Giuseppe Marotta ha confirmat haver rebut una oferta del club blaugrana de 80 milions d'euros pel fitxatge de Pobga, però ha deixat clar que no vendran el jugador, almenys aquest estiu. En declaracions publicades pel diari esportiu italià "Gazzetta dello Sport", Marotta ha assegurat: "Sí, hem rebut l'oferta per 80 milions, però puc afirmar que a Pogba no el venem".
   
L'oferta del Barça per tenir els serveis del jugador francès des de l'1 juliol del 2016 iguala la rebuda per l'equip torinès per part del Manchester City el mes passat, segons recorda aquesta mateixa font. La proposta blaugrana ha estat feta per part d'Ariedo Braida, responsable del futbol internacional de la Comissió tècnica del Futbol Club Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut