Futbol

El Badalona s'enfronta al Mirandés en el partit d'anada de la fase d'ascens a Segona Divisió A

Després de desfer-se del Leganés en la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió A, el Badalona visita el camp del Mirandés, a les 19 h en directe per Esport3. El camp d'Anduva serà una prova de foc per al Badalona, ja que en l'anterior eliminatòria el Mirandés va ser capaç de golejar el Cadis 4 a 1. L'objectiu dels de Manolo Márquez és poder arribar a la tornada amb un bon resultat i sentenciar al Camp del Centenari.
El Badalona se la juga sense cap baixa en la convocatòria, i el tècnic escapolat podrà alinear el seu onze de gala. Tampoc el Mirandés presenta cap baixa. En cas de superar l'eliminatòria, encara en restaria una per aconseguir el desitjat ascens a la divisió de plata del futbol espanyol.

El Reus i la Muntanyesa, en l'ascens a Segona Divisió B

La Muntanyesa juga el partit d'anada de la fase d'ascens a Segona B al camp del Rayo Cantàbria, a les 12 h. Els de Nou Barris arriben a Santander sense res a perdre-hi i amb la il·lusió de poder donar als aficionats una nova alegria. En canvi, el Reus juga com a local en el partit d'anada de la seva eliminatòria contra el Náxara de La Rioja. Després d'eliminar la Universidad de Oviedo, els de Santi Castillejo volen aprofitar el factor camp per aconseguir-hi un bon resultat. El partit es juga al Municipal de Reus a les 18 h.


NOTÍCIES RELACIONADES