Segona B

El Badalona no fa sonar l'himne del club per no pagar el cànon que exigeix la SGAE

Fins ara, quan el Badalona jugava a casa, quan els jugadors saltaven al terreny de joc se sentia l'himne de l'entitat. Des de diumenge, res de res, només silenci. El club ha decidit suprimir qualsevol tipus de música, ja sigui l'himne o les cançons que sonaven a la mitja part, després que la SGAE els ha exigit un cànon per drets d'autor. És més, igual que van fer fa uns dies les perruqueries, el Badalona ha demanat als aficionats que es portin la música de casa.

Actualitzat
Aquest és el comunicat íntegre que ha emès el club:

"El Club Futbol Badalona comunica que:
1. A partir del partit que disputarem contra el Dénia el 31 de gener de 2010, se suspèn la producció de música abans de l'inici, durant els intermedis i en acabar els partits. També queda suspesa la reproducció de l'himne del club.
2. Aquesta decisió és deguda a l'exigència del cobrament d'un cànon per part de la SGAE per al pagament dels drets d'autor.
3. L'amenització amb música no forma part de la nostra activitat, no explotem cap negoci, sinó que es tracta de crear un clima més agradable fins a l'inici de la competició.
4. El Club Futbol Badalona és una entitat sense ànim de lucre, la nostra finalitat és el foment, el desenvolupament i la pràctica de l'activitat esportiva, pel fet que es reprodueixi l'himne del club, a instàncies de la SGAE i per exigències de l'autor, ens reclamen el pagament d'un cànon. Entenem fora de lloc aquestes exigències de la SGAE, atès que l'únic espectacle que es realitza a les instal·lacions del Camp del Centenari és la competició futbolística, espectacle que únicament socis, abonats i simpatitzants vénen a presenciar."
Anar al contingut