Piragüisme

Eivind Vold renuncia al bronze mundial en el K-1 5.000 i reconeix Javier Herranz com a legítim guanyador

El palista noruec ha remès un escrit a la Federació Internacional de Piragüisme per renunciar a la medalla de bronze que va guanyar al mundial disputat a Montemor-o-Velho (Portugal)

Actualitzat

El palista noruec Eivind Vold ha renunciat a la medalla de bronze que va guanyar en la prova de K-1 5.000 del mundial de piragüisme que es van disputar a Montemor-o-Velho (Portugal) i ha reconegut l'espanyol Javier Hernanz com el "legítim" guanyador del metall, en un escrit dirigit a la Federació Internacional de Piragüisme.
   
"Jo, Eivind Vold, renuncio a la meva medalla i posició del K-1 5.000 en el Campionat del Món 2018", ha assegurat, segons ha informat aquest dimarts la Federació Espanyola de Piragüisme. "Reconec Javier Hernanz com a legítim guanyador del tercer lloc, ja que ningú es va adonar de l'error que vaig cometre quan no vaig passar per la sisena boia en l'últim gir correctament", ha afegit.

La Federació Internacional de Piragüisme haurà de resoldre el cas de forma definitiva després d'una consulta prèvia als seus òrgans directius.

Anar al contingut