Berizzo no es refia del Reial Madrid, tot i l'avantatge en el marcador del partit d'anada (Reuters)
Copa del Rei

Eduardo Berizzo avisa dels perills de rebre un Reial Madrid ferit i no es refia de l'avantatge en el marcador

El tècnic dels gallecs manté el cap fred, trasllada el paper de favorits als de Zidane i no vol ni sentir parlar d'eliminatòria encarrilada

Actualitzat

L'entrenador del Celta de Vigo, Eduardo Berizzo, ha comparegut en roda de premsa un dia abans del decisiu partit de tornada de quarts de final contra el Reial Madrid. Amb el resultat a favor, 1 a 2 al Bernabéu, el tècnic argentí no se'n refia gens.

"Hem de replicar totes les coses bones que vam fer ara fa set dies. Hem de mantenir l'equip enfocat, segur i calmat" i és que Berizzo és molt conscient que aquest dimecres el totpoderós Reial Madrid arriba ferit a Balaídos i amb ganes de tirar de l'èpica que habitualment l'acompanya per remuntar situacions adverses.

El responsable de la banqueta dels gallecs és molt conscient que fins al darrer minut l'eliminatòria estarà oberta: "Estem parlant del Reial Madrid, són els favorits. Han guanyat partits finals amb jugades d'estratègia".

Pel que fa als seus homes, l'entrenador argentí aclareix no té cap intenció de canviar res, es manté fidel al seu estil de joc desenfadat, ambiciós i sorprenent: "El nostre pla és recuperar la pilota com més amunt millor. No canviem segons el rival o segons si juguem a casa o fora".

Anar al contingut