Orellana, en una disputa amb Marcelo durant la visita del Madrid a Balaídos la temporada passada (Reuters)
Futbol

Eduardo Berizzo aparta definitivament Fabián Orellana de la disciplina del Celta

El tècnic argentí ha negat qualsevol possibilitat que torni a vestir la samarreta dels gallecs mentre ell continuï a la banqueta

Marc BéjarActualitzat

"Orellana està apartat i amb mi no tornarà a formar part de l'equip". Així de contundent ha sigut l'entrenador del Celta, Eduardo Berizzo, preguntat sobre l'absència del migcampista xilè en els últims partits de l'equip. El jugador, que ja no havia participat en l'entrenament d'aquest dilluns per decisió tècnica, ha quedat definitivament al marge de l'equip gallec.

El tècnic ha justificat la decisió emparant-se en "una falta de respecte inacceptable" que ha acabat precipitant les circumstàncies. Berizzo no ha volgut pronunciar-se més sobre aquesta qüestió, assegurant que ja li ha comunicat al futbolista, que "no s'ha disculpat", però que "tampoc calia".

La polèmica ha esclatat just abans que el Celta visiti el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Reial Madrid en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei aquest dimecres. Els gallecs, classificats després de superar l'eliminatòria contra el València, intentaran deixar a una banda els problemes extraesportius per posar les coses difícils a l'actual líder de la Lliga.

El director esportiu dona total suport a Berizzo

Felipe Miñambres, el màxim responsable esportiu del Celta de Vigo, ha confirmat que "el club ha decidit buscar-li a Orellana una sortida consensuada aquest mes de gener". I per si quedava cap dubte, ha explicitat que la directiva de l'equip gallec dona suport "al cent per cent" a Berizzo i que "més enllà si ha demanat o no perdó, la decisió que ha pres el míster és la correcta". El Celta ja està buscant un substitut que ocupi la vacant que deixarà Orellana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut