Eduard Prades en una imatge d'arxiu (@Movistar_Team)
Ciclisme

Eduard Prades fitxa per l'equip Movistar després d'una gran temporada a les files de l'Euskadi-Murias

El ciclista d'Alcanar, recent guanyador de la Volta a Turquia, fa el salt a un dels equips més potents de l'UCI World Tour i serà company d'equip, entre d'altres, del vigent campió mundial, Alejandro Valverde, i del vilanoví Marc Soler

Actualitzat

El ciclista català Eduard Prades ha arribat a un acord amb l'equip Movistar a partir de la pròxima temporada. El corredor d'Alcanar, vigent guanyador de la Volta a Turquia, es converteix en la quarta incorporació del potent conjunt ciclista dirigit per Eusebio Unzué després dels ja confirmats de Jürgen Roelandts, Carlos Verona i Lluís Mas.

Després de completar una gran temporada a les files de l'Euskadi-Murias, Prades fa el salt a un dels equips més potents de l'UCI World Tour i serà company d'equip, entre d'altres, del vigent campió mundial, Alejandro Valverde, i del vilanoví Marc Soler.

En aquesta temporada, Prades s'ha imposat en dues rondes per etapes com la Volta a Noruega i la recent Volta a Turquia, i ha acabat en segona posició al Tour de Yorkshire darrere el campió olímpic, el belga Greg van Avermaet.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut