Futbol

Edmílson diu que es troba molt bé físicament en la seva presentació com a jugador del Vila-real

José Edmílson ha estat presentat avui com a nou jugador del Vila-real. El brasiler arriba al club de la Plana amb la carta de llibertat a la butxaca i amb l'esperança de tenir més minuts que els que li ha donat Rijkaard les últimes temporades al Barça. Lògicament, el fet que el Vila-real jugui la Lliga de Campions ha influït molt a l'hora de triar el destí. Edmílson, que s'ha compromès amb els groguets per a dues temporades, ha explicat que es troba molt bé físicament, i que arriba amb la intenció de competir al màxim.

Actualitzat

"Com a futbolista i com a persona, sempre que assumeixo un repte ho faig per rendir al màxim nivell i aspirar a tot. La gent pot pensar que un futbolista de 31 anys ve a descansar, però jo vinc a tractar d'ajudar el Vila-real a créixer i a mirar de lluitar per un títol", ha explicat durant la presentació.

Per a Edmílson, el Vila-real és un equip amb bona mentalitat, grans jugadors i experiència, i això és el que el va animar a acceptar l'oferta. Sobre la seva condició física, Edmílson ha dit que es troba bé. "Una de les coses que em va fer venir és que em trobo bé, ja que si no estigués bé del genoll, no hauria ni passat les revisions i els controls mèdics a què m'he sotmès", ha indicat.

No vendran Martín Cáceres

En la presentació d'Edmílson com a nou jugador groguet, el president del Vila-real ha deixat molt clar que no té cap intenció de vendre Martín Cáceres.

Anar al contingut