Actualitat blaugrana

Edmílson diu que creu en els miracles, però diu que l'ambient al vestidor no és el d'abans

La plantilla del Barça s'ha entrenat avui al camp de la Masia sense els brasilers Ronaldinho, que ho ha fet al gimnàs, i Edmílson, que es recupera d'unes molèsties al genoll. Després d'un dia de festa, els de Rijkaard han tornat a la feina per preparar el partit contra el Nàstic, en què es juguen les escasses possibilitats de conquistar el títol. Precisament Edmilson, que diu que creu en els miracles, diu que l'ambient dins de la plantilla no és el millor. El defensa brasiler ha denunciat que hi ha coses que no van bé a l'equip i ja ha avançat que si no s'arreglen, difícilment continuarà.

Actualitzat

José Gomes "Edmilson" ha comentat avui que "caldrà arreglar moltes coses la temporada que ve" perquè l'equip "torni a guanyar", perquè entén que una Supercopa d'Espanya i una Copa Catalunya "és molt poc" després de conquistar dues lligues i una Lliga de Campions les dues últimes campanyes. "No és el moment d'entrar en detalls, però hem comès molts errors durant tota la temporada que caldrà arreglar l'any que ve", ha comentat Edmílson, que no ha volgut aprofundir en els "assumptes interns" del vestidor a l'hora d'explicar què li ha passat aquest any a un equip que estava predestinat a guanyar-ho tot.

Menys eloqüent s'ha mostrat l'internacional brasiler quan li han preguntat pel seu compatriota Ronaldinho i els motius pels quals no se'l va veure al Camp Nou en el derbi que el Barcelona va disputar contra l'Espanyol dissabte passat i en el qual es jugava la Lliga: "A mi no m'agrada posar-me en la vida dels altres. Jo tinc la meva casa arreglada i només em preocupo del veí quan està malalt. Cadascú fa el que vol amb la seva vida. Si Ronnie no va venir, tindrà els seus problemes, i si va ser al camp, no devia voler que la gent el veiés", ha comentat sobre això.

Edmílson, a qui li queda un any més de contracte, encara no sap si seguirà portant la samarreta blaugrana l'any que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut