Leo Messi amb la seva selecció (Reuters).
Leo Messi amb la seva selecció (Reuters).
Barça

Edgardo Bauza, seleccionador argentí, vol que el seu equip deixi enrere la "Messidependència"

El nou tècnic de l'equip de l'Argentina vol descarregar la pressió sobre el davanter del FC Barcelona quan juga amb la selecció del seu país

Actualitzat

El seleccionador argentí Edgardo Bauza creu que és necessari que l'Argentina no depengui exclusivament del seu capità, Leo Messi. "És necessari que no siguem "Messidependents". Vull que Messi sigui el jugador més important de tots, però que l'equip ofereixi també altres possibilitats. La idea és treballar perquè estigui ben envoltat", ha afirmat Bauza.

En unes declaracions al canal ESPN, el tècnic s'ha mostrat molt tranquil respecte a la participació del davanter del FC Barcelona en els futurs compromisos de la seva selecció: "Messi té moltes ganes de guanyar algun títol amb l'Argentina. Està compromès". L'1 de setembre, el combinat nacional argentí s'enfrontarà amb l'Uruguai de Luis Suárez en la setena jornada de la fase de classificació mundialista, en el debut de Bauza al capdavant de l'equip i la tornada de Messi després del seu anunci de retirada de la selecció.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut