Barça

Edgardo Bauza, seleccionador argentí, confirma que Leo Messi serà baixa davant de Veneçuela

El tècnic argentí no es vol arriscar i, davant de les molèsties físiques que van impedir al jugador rendir al màxim davant de l'Uruguai, ha decidit deixar-lo fora del següent partit del seu equip

Actualitzat

El seleccionador argentí, Edgardo Bauza, ha confirmat que Leo Messi no podrà jugar el partit de la seva selecció contra Veneçuela de dimarts. El blaugrana seguirà entrenant-se amb els companys, però, molt probablement, no farà el desplaçament amb la resta de l'equip. Un viatge per al qual l'equip argentí ha demanat al govern veneçolà garanties de seguretat davant de la situació del país.

Segons Bauza, Messi "té una inflamació i no ens podem arriscar. Hem parlat amb ell, amb el metge, i és aconsellable que no jugui aquest partit. Hi serà avui, divendres, i demà, però no podrà jugar el partit. No crec que viatgi, perquè ha de començar el tractament".

Després del seu triomf sobre l'Uruguai de Luis Suárez per 1 a 0, obra de Messi, els futbolistes argentins que van ser titulars, entre ells el davanter del FC Barcelona, han fet un treball de recuperació. La gran estrella argentina va jugar els 90 minuts, tot i les seves molèsties a l'abductor, i, en acabar el matx, va declarar que tenia dolor.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut