Edgardo Bauza s'ha acomiadat de la selecció argentina en una roda de premsa (EFE)
Futbol internacional

Edgardo Bauza s'acomiada de la selecció argentina sense retrets i agraint el suport dels jugadors

El fins ara seleccionador de l'"albiceleste" està convençut que l'Argentina es classificarà per al pròxim Mundial de Rússia del 2018

Actualitzat

El fins ara seleccionador argentí, Edgardo Bauza, s'ha acomiadat del càrrec agraint als jugadors el suport que li han donat en la seva etapa com a tècnic del combinat i està convençut de la classificació de l'Argentina per al Mundial de Rússia del 2018.

"Han estat vuit mesos molt bons, em deixen molt content, i estic segur que l'Argentina jugarà el Mundial. Hem mirat de fer les coses de la millor manera possible, com ho hem fet en tots els equips en què hem treballat", ha explicat el Patón. "Jo crec que molts no valoren el sacrifici que fan els jugadors. És una generació que, més enllà d'haver perdut una final, o dues, o les que siguin, ho està donant tot per aquesta selecció. Són als que més he donar les gràcies perquè són els que més s'han sacrificat per la selecció ", ha afegit.

L'Argentina és cinquena en les eliminatòries sud-americanes de classificació, amb 22 punts, darrere del Brasil (33), Colòmbia (24), l'Uruguai (23) i Xile (23). Els segueixen l'Equador (20), el Perú (18) i el Paraguai (18). Quan falten quatre jornades, ocupa el lloc que permet jugar un partit de repesca davant d'un rival d'Oceania per buscar la classificació per al Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut