Barça

Edgardo Bauza es retracta i diu que no vol tenir males relacions amb el Barça

En una entrevista al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, el tècnic de selecció argentina ha assegurat que no té cap intenció de barallar-se amb el club blaugrana per Leo Messi

Actualitzat

Després d'afirmar que el Barça no cuida prou Leo Messi, el seleccionador de l'Argentina Edgardo Bauza s'ha retractat. En una entrevista al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, el tècnic de l'albiceleste ha assegurat que no té cap intenció de barallar-se amb el club blaugrana. De fet, l'AFA ha trucat al club blaugrana per disculpar-se per les paraules de Bauza.

"Això és el que més ens interessa. No volem tenir en cap moment males relacions amb el Barça, tot el contrari. Sé que fan tot per cuidar a Messi i nosaltres també farem tot el possible per seguir cuidant-lo", ha admès Bauza.

El seleccionador argentí ha explicat que la responsabilitat de l'estat físic de Messi ha de ser compartida: "Entre els dos hem de cuidar-lo. Tots saben el problema que té i també hem d'entendre que ell sempre vol jugar. Per tant nosaltres hem d'assumir aquesta responsabilitat, això és el que vaig dir. El club és el que més possibilitats té perquè està tot el dia amb el jugador. Simplement vaig dir que entre tots hem de cuidar-lo perquè el jugador arribi de la millor manera".

Per últim, Bauza està convençut que el crac argentí estarà en bones condicions físiques en el termini previst pels serveis mèdics del Barça. "Gràcies a Déu ara hi ha millors tècniques que quan jo jugava i entenem que aquest procés en el qual ha d'estar aturat per la lesió l'ajudi a desinflamar tota la zona del pubis i que en dos o tres setmanes pugui estar en les millors condicions", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut