Futbol sala

Dyego envia el FC Barcelona Lassa al cinquè partit de la final de futbol sala (3-3; 3-1 als penals)

El jugador brasiler del Barça empata el partit contra l'Inter a cinc segons per al final i marca el gol definitiu de la tanda de penals

Xevi BardoletActualitzat

Després de la commoció cerebral que va patir en el tercer partit, Ferrao ha estat baixa. El partit ha començat calent, amb l'Inter defensant-se sense contemplacions i acumulant faltes. I s'ha trobat còmode arran del 0-1 de Gadea en el minut 4. Perquè, al darrera, Herrero treia un repertori inacabable d'aturades. També en el doble penal. I, quan semblava que s'arribaria al descans amb 0 a 1, Rivillos ha connectat de manera mil.limètrica per Dyego, que ha marcat. Premi a un esforç descomunal del Barça en els primers 20 minuts.

Perquè, en la represa, els d'Andreu Plaza no tenien la mateixa gasolina per pressionar. La possessió s'ha igualat i les defenses s'han imposat, malgrat aquesta gran jugada individual de Leo Santana. Poc joc, però molta incertesa a mesura que s'acostava el final. Tot s'ha precipitat de manera increïble. Primer ha aparegut Sergio Lozano per desencallar l'empat, amb un xutàs a passada d'Esquerdinha. Dos minuts més tard i amb porter jugador Gadea, ha fet el segon del seu compte particular. Tornaven els dubtes al Palau. I aquí, a deu segons per al final, la Lliga s'havia acabat amb el gol de Rafa Rato. Era el 2 a 3.. Però no, Dyego només ha necessitat 5 segons per empatar a 3 davant de la bogeria general.

Hi ha hagut treva dels dos equips en la pròrroga i, als penals, l'Inter n'ha enviat un al pal. El Barça no n'ha fallat cap i Dyego, el gran protagonista, ha fet el definitiu. Victòria heroica per forçar el cinquè partit, dimarts, a Torrejón de Ardoz.