Wade deixa els Bulls (Reuters)
NBA

Dwyane Wade i els Chicago Bulls han arribat a un acord per finalitzar el seu contracte encara vigent

Dwyane Wade i els Chicago Bulls han acordat liquidar el contracte que encara era vigent. Cavaliers, Spurs, Heat i Thunder estarien interessats a fitxar-lo

Actualitzat

Pendent de confirmació oficial, el veterà escorta Dwyane Wade ha decidit deixar els Bulls de Chicago, equip de la ciutat on va néixer, després que totes dues parts han arribat a un acord per donar per finalitzat el contracte vigent que tenien per una temporada més.

El divorci entre Wade i els Bulls semblava inevitable, després que el jugador admetés públicament que no estava interessat a formar part d'un procés de reconstrucció que va començar l'equip després del traspàs del jugador franquícia Jimmy Butler als Timberwolves de Minnesota.

El mateix jugador va fer aquest diumenge un tuit:


El diari de la ciutat "Chicago Tribune" ha informat que ambdues parts han acordat una compra del contracte per un any que li restava per complir i 24 milions de dòlars de salari.

Segons diverses fons periodístiques, i pendent de la confirmació oficial, Wade, de 35 anys, que ja és un agent lliure, té moltes nòvies, com ara els Cavaliers de Cleveland, els Spurs de San Antonio i els Heat de Miami. Als Bulls, Wade va aconseguir mitjanes de 18,3 punts; 3,8 assistències i 4,5 rebots.

Anar al contingut