Bàsquet

Dwyane Wade decideix pels Chicago Bulls (95-98) en la seva tornada a Miami

En la seva primera visita als Heat, amb els quals va jugar 13 anys i va guanyar 3 anells, el veterà escorta és clau per a la victòria dels Bulls

Actualitzat

Després de 13 temporades jugant amb els Miami Heat, Dwyane Wade va decidir tornar a casa aquest estiu per jugar amb els Chicago Bulls. Uns mesos després, en la seva primera visita a Miami, ha estat decisiu perquè els Bulls obtinguessin el triomf en anotar els dos tirs lliures que han consolidat el triomf (95-98), a 13 segons del final.

El veterà Wade, que va guanyar tres anells amb els Heat, ha estat ben rebut a Florida i ho ha pagat fent 13 punts; entre altres, els dos llançaments lliures abans esmentats. Miami ha canviat molt, i, ara, la seva gran estrella és Hassan Whiteside, que s'hi ha lluït amb 20 punts i 20 rebots, encara que no han servit per evitar la derrota.

Curry, el canell màgic

Mentrestant, els Golden State Warriors han  apallissat els Denver Nuggets (101-125) amb una altra demostració de canell de Stephen Curry: 33 punts en 30 minuts, amb 7 triples anotats. Kevin Durant, que feia 72 partits consecutius que anotava 20 punts o més i havia igualat la ratxa de Michael Jordan en aquest apartat, "només" n'ha anotat 18.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut