Barça

Dunga visita l'entrenament del Barça i es desfà en elogis cap a Neymar

El seleccionador del Brasil, en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana, ha lloat la figura de Neymar, un jugador bàsic en els seus esquemes de cara a la pròxima edició de la Copa Amèrica

Actualitzat

El seleccionador del Brasil Dunga ha visitat avui, dimarts, l'entrenament del F. C. Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aprofitant que la "canarinha" ha disputat dos partits amistosos a Europa contra França, a París, i Xile, a Londres. El tècnic brasiler, en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana, ha lloat la figura de Neymar, un jugador bàsic en els seus esquemes de cara a la pròxima edició de la Copa Amèrica. "És un jugador fantàstic i molt competitiu i es troba molt bé a Barcelona. La filosofia del Barça és molt semblant a la del Brasil, tant per l'ambient per com es treballa", ha explicat.

En aquesta entrevista, Dunga també ha analitzat la situació de la resta de jugadors brasilers que militen al Barça. "Alves i Adriano fa molt temps que són a Espanya, mentre que Douglas encara s'hi està aclimatant", ha afegit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut