Dunga en una imatge d'arxiu (Reuters)
Dunga en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Dunga, seleccionador del Brasil, reconeix que ha votat Neymar com a guanyador de la Pilota d'Or

El tècnic ha donat el seu vot per aquest premi al seu compatriota, el davanter que té a les seves ordres a la selecció

Actualitzat

El seleccionador brasiler Carlos Caetano Bledom Verri, conegut futbolísticament com a "Dunga", ha confirmat el que molts aficionats imaginaven: que en la votació de la Pilota d'Or del 2015 ha donat el seu vot al seu compatriota del FC Barcelona Neymar. En una entrevista a la televisió Globo ha afirmat que "vaig votar Neymar. És el seu moment, però els tres candidats (el davanter brasiler, Messi i Cristiano Ronaldo) estan al mateix nivell".

Dunga va dir dels tres aspirants al premi que Cristiano Ronaldo "no és que no estigui jugant bé, és que no està al mateix nivell de l'any passat. Messi estava bé, però es va lesionar i Neymar va assumir el paper de líder de l'equip". Dels tres futbolistes, l'únic que encara no ha guanyat la Pilota d'Or és el davanter de la selecció brasilera.

A l'entrevista el seleccionador també va parlar del seu càrrec. Dunga va reconèixer haver rebut amenaces d'empresaris per no haver convocat determinats jugadors. "Vam ser amenaçats amb missatges que deien que ells manen al futbol i que no serveix de res fer les coses bé, perquè es reunirien i vindrien contra nosaltres". El tècnic també es va queixar del paternalisme que existeix en el futbol brasiler, quan el que cal és un tracte professional als jugadors.

Les declaracions de Dunga arriben després de les queixes públiques del porter Jefferson i el central Thiago Silva per perdre el seu lloc de titulars durant la Copa Amèrica.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut