Neymar, amb la samarreta brasilera
Neymar, amb la samarreta brasilera
Barça

Dunga no inclou Neymar a la primera llista de la selecció brasilera per a la Copa Amèrica

El seleccionador ha confirmat de forma pràctica l'acord entre el FC Barcelona i la federació brasilera. Neymar ha quedat fora de la primera llista de jugadors per la Copa Amèrica i, per tant, només participarà als Jocs de Rio aquest estiu

Actualitzat

La llista provisional del seleccionador del Brasil, Dunga, ha estat la confirmació pràctica de l'acord entre el FC Barcelona i la Confederació Brasilera de Futbol sobre l'activitat de Neymar aquest estiu. El davanter blaugrana no ha entrat a la llista provisional de 40 jugadors que ha donat el tècnic, i d'on sortirà l'equip que participarà a la Copa Amèrica. El brasiler, finalment, només jugarà els Jocs Olímpics de Rio. Uns altres dos barcelonistes sí que figuren entre els 40 preseleccionats, Dani Alves i Rafinha Alcántara.

Aquesta preconvocatòria presenta, a més de la confirmació que Neymar jugarà els Jocs, la sorpresa de l'absència del madridista Marcelo de la Copa Amèrica. Dunga ha deixat de convocar el lateral en els últims partits classificatoris al·legant uns problemes mèdics que el seu club ha desmentit. Tampoc hi serà la parella de centrals de Dunga en el Campionat del Món del Brasil del 2014, Thiago Silva i David Luiz. El segon paga així les seves errades en la fase de classificació davant l'Uruguai i el Paraguai.

La llista definitiva dels 23 jugadors que participaran a la Copa Amèrica amb la selecció del Brasil es farà pública el 5 de maig. Abans de la competició, només disputaran un amistós, contra el Panamà, el 29 de maig a Denver (EUA).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut