Dunga ha donat la llista de convocats pels amistosos contra França i Xile (EFE)
Futbol

Dunga convoca Neymar per als dos amistosos que el Brasil jugarà contra França i Xile a finals de mes

El crac del Barça tornarà a ser el líder de la "canarinha" en els últims dos compromisos previs a la disputa de la Copa Amèrica, mentre que Dani Alves s'ha quedat fora de la convocatòria

Actualitzat

Neymar ha estat convocat pel Brasil per jugar els amistosos contra França i Xile de finals de mes. Dunga, el seleccionador brasiler, compta amb el blaugrana per les dues últimes cites abans de la Copa Amèrica d'aquest estiu. Serà just després del clàssic i coincidint amb una nova aturada de la Lliga. El dia 25 de març a París, contra França, i, tres dies després, a Londres contra Xile, on es trobarà amb un altre blaugrana, Claudio Bravo. En canvi, Dani Alves s'ha tornat a quedar fora d'una convocatòria on la gran sorpresa és el retorn de l'exmadridista Robinho.

La llista de convocats és la sigüent:
Porters: Jefferson (Botafogo), Diego Alves (València) i Marcelo Grohe (Gremio).
Defenses: David Luiz (París Saint-Germain), Miranda (Atlètic de Madrid), Marquinhos (París Saint-Germain), Thiago Silva (París Saint-Germain), Fabinho (Mònaco), Marcelo (Reial Madrid), Danilo (Porto) i Filipe Luís (Chelsea).
Migcampistes: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elías (Corinthians), Souza (Sao Paulo), Oscar (Chelsea), Firmino (Hoffenhein) i Willian (Chelsea/ING).
Davanters: Neymar (Barcelona), Phillipe Coutinho (Liverpool), Diego Tardelli (Sandong Luneng), Robinho (Santos) i Douglas Costa (Xakhtar Donetsk).

Anar al contingut