Segona Divisió

Dues errades condemnen el Barça B al Miniestadi amb un Las Palmas que ha remuntat un partit boig (1-2)

El Barça es deixa remuntar un gol a favor i acaba perdent al Miniestadi amb el Las Palmas (1-2). Dues errades en defensa han condemenat el filial blaugrana que, tot i avançar-se amb un gol de Sanabria a la primera part, no han estat encertats de cara a porteria. El partit ha acabat amb dos jugadors canaris expulsats i un penal a favor dels blaugrana no assenyalat.

El Barça B ha començat fort el duel amb el Las Palmas al Miniestadi. Els d'Eusebio s'han avançat al minut 19 després d'una acció dubtosa de Tonny Sanabria dins l'àrea que ha acabat amb la rematada amb l'esquerra del jugador blaugrana. Espinosa primer i Dani Nieto, amb un xut potent a l'escaire ho han intentat, però han trobat com els canaris han anat de menys a més i en els últims cinc minuts han tingut l'oportunitat d'empatar. Primer Nauzet fregant el pal esquerre de la porteria de Masip i després Vicente Gómez a través d'una assistència de Valerón.

La segona part ha començat amb Denis Suárez generant perill a l'àrea canària. El jugador, a qui li han anul·lat un gol a la primera part, ha tingut a les seves botes augmentar la diferència al marcador. El partit, però, estava més obert que mai i Nauzet ho ha demostrat. Chrisantus ha enviat una centrada al jugador canari que després d'avançar-se a la defensa ha superat Masip per aconseguir l'empat. I cinc minuts més tard, un error en una cesió curta d'Ilie a Masip ha acabat amb Vicente Gómez marcant el segon gol de Las Palmas. Sandro ha disposat d'una bona oportunitat per anotar la igualada però el xut ha sortit desviat. Edu Bedia, més tard, també ha pogut avançar-se. El Las Palmas ha acabat amb un home menys per l'expulsió d'Aythami al minut 90 i després d'una pica-baralla per una acció de penal que no ha assenyalat l'àrbitre, Apoño, també ha vist targeta vermella. Els blaugranes encadenen la cinquena derrota consecutiva al Miniestadi.