Duarte en un entrenament amb l'Espanyol (RCDE)
Espanyol

Duarte: "Aquesta temporada vull ser important per a l'equip"

El lateral esquerre perico està content amb la seva titularitat amb l'equip i preparat per rebre el R. Madrid el pròxim dissabte

Actualitzat

Rubén Duarte, lateral esquerre de l'Espanyol, està preparat per convertir-se en una peça clau de l'equip aquesta temporada. Després de la seva titularitat en les dues primeres jornades de lliga, el jugador explica que vol ser important en l'equip i jugar el màxim possible".

Duarte, de 19 anys, té ganes de rebre el R. Madrid el 12 de setembre i espera que el partit obtingui "un resultat positiu davant la nostra afició després de la derrota contra el Vila-real, serà molt important". El jugador a més està molt satisfet dels seus primers passos com a professional fins ara: "Estic gaudint d'aquest tren en el qual he pujat. Per a un xaval de la meva edat és una gran experiència, són sensacions molt bones".

Després d'una victòria contra el Getafe (1-0) i una derrota contra el Vila-real (3-1), Duarte ha trencat una llança a favor de l'equip i ha donat ànims als seguidors pericos que "poden estar tranquils, ho donem tot en cada partit i vam fer una pretemporada molt bona, però no vam tenir sort a Vila-real".

El pròxim compromís és complicat. Els pericos juguen a casa amb el Reial Madrid el dissabte dia 12 a les 16.00.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut