Futbol internacional

Drogba arriba a la Xina com un ídol de masses

La febre per Didier Drogba ja s'ha desfermat a la Xina. El davanter ivorià ha arribat fa unes hores a Xangai per incorporar-se a la disciplina del Xenhua. Prop de 300 aficionats li han donat la benvinguda en persona a l'aeroport. L'exjugador del Chelsea firmarà un contracte per dues temporades i mitja amb el Xangai, on es retrobarà amb Nicolas Anelka, també exjugador del Chelsea. El seu debut podria ser el dia 25 en un amistós contra el Manchester United.

Actualitzat
La febre per Didier Drogba ja s'ha desfermat a la Xina. El davanter ivorià ha arribat fa unes hores a Xangai per incorporar-se a la disciplina del Xenhua, l'equip de futbol de la ciutat. Prop de 300 aficionats li han donat la benvinguda en persona a l'aeroport. La passió s'ha desfermat entre els seguidors de l'equip, que esperen guanyar el títol de lliga per primera vegada la pròxima temporada.

L'exjugador del Chelsea, de 34 anys, firmarà un contracte per dues temporades i mitja amb el Xangai Xenhua, on es retrobarà amb Nicolas Anelka, també exjugador del Chelsea. El seu debut podria ser el dia 25 en un amistós contra el Manchester United.
Anar al contingut