Driss Lakhuaja en una imatge d'arxiu (www.sentimentperico.com)
Driss Lakhuaja en una imatge d'arxiu (www.sentimentperico.com)
Atletisme

Driss Lakhuaja i Hasna Bashon dominen molt clarament la Cursa de Sant Antoni

Els dos atletes no han trobat oposició en les seves respectives categories per arribar els primers a la meta d'aquesta cursa de 10 quilòmetres

Actualitzat

 L'atleta del CE Montornés Driss Lakhuaja ha guanyat per vuitena vegada la Cursa de Sant Antoni de Barcelona, batent a més el seu propi rècord de la prova. El marroquí nacionalitzat espanyol ha completat els 10 quilòmetres del recorregut amb un temps de 29 minuts i 38 segons.

Amb 43 anys, Lakhuaja ha marcat un ritme molt ràpid ja des de la sortida. Als 5 quilòmetres, només l'acompanyava el guanyador de l'última edició de la Cursa dels Bombers, Mohamed Zarhouni (FC Barcelona), que li feia de llebre. Quan Zarhouni s'ha quedat, el vencedor ha continuat sol fins a la meta, millorant en sis segons una millor marca personal que havia establert el 2011. Darrere seu han entrat el manresà David Martínez i l'australià Neil Berry.

En la categoria femenina, Hasna Bashon (FC Barcelona) ha estat la vencedora per tercer any consecutiu. Bashon, en una cursa molt còmoda per ella (a meitat de recorregut ja tenia un minut de marge respecte a les seves perseguidores), ha igualat el registre de victòries de Meritxell Calduch (2008, 2009 i 2011). Segona ha estat l'andorrana Yolanda Castillejo, i tercera, l'etíop Degitu Jebesa.

 

Anar al contingut