MotoGP

Dovizioso supera Marc Márquez i s'apunta el primer triomf de la temporada al GP de Qatar

El pilot italià s'ha refet d'una mala sortida i ha imposat la potència superior de la seva Ducati per superar el Tro de Cervera en un final molt ajustat. Valentino Rossi, tercer, ha completat el primer podi de l'any

David CarballoActualitzat

Andrea Dovizioso ha guanyat la primera cursa del Mundial de MotoGP al circuit de Losail. El pilot italià de Ducati s'ha refet d'una mala sortida i ha acabat guanyant el Gran Premi de Qatar després de superar en un intens frec a frec Marc Márquez, que s'ha hagut de conformar amb la segona posició en un final de cursa molt emocionant.

El francès Johann Zarco, que sortia des de la "pole position", ha mantingut la primera posició durant moltes voltes, fins que el desgast dels neumàtics l'ha condemnat a la vuitena posició. Com en el campionat de l'any passat, Dovizioso i Márquez han tornat a jugar-se el triomf en unes últimes voltes d'autèntic infart i, finalment, la potència superior de la Ducati s'ha acabat imposant tot i els intents del Tro de Cervera per avançar el seu màxim rival en la lluita pel títol.

El primer podi de la temporada a MotoGP l'ha completat Valentino Rossi, que ha fet una cursa molt regular tot i que arrencava des de la novena posició de la graella. Darrere d'Il Dottore han entrat Cal Crutchlow, Danilo Petrucci, Maverick Viñales i Dani Pedrosa, sisè i setè, respectivament. Tito Rabat ha acabat onzè, Aleix Espargaró ha estat 19è, mentre que Àlex Rins ha caigut quan rodava sisè, i Pol Espargaró tampoc ha pogut acabar la primera cursa de la temporada per problemes mecànics.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut