Duel apassionant entre Dovizioso i Márquez fins a l'últim revolt (EFE)
Moto GP

Dovizioso li guanya la batalla a Márquez en un emocionant duel fins a l'últim revolt del Gran Premi d'Àustria

Duel de titans al GP d'Àustria que s'ha acabat embutxacant Dovizioso. El de Cervera ho ha donat tot però no ha pogut superar l'italià. Dani Pedrosa ha quedat tercer

Actualitzat

Andrea Dovizioso s'ha imposat en el Gran Premi d'Àustria en un duel apassionant amb Marc Márquez que no s'ha resolt fins a passar la línia de meta. Dani Pedrosa ha estat el tercer.

L'elecció dels pneumàtics ha marcat l'inici de la cursa. Lorenzo ha optat pel tou, Márquez pel dur. La sortida de Lorenzo ha estat fulgurant, impulsat per la goma i la potència de la Ducati. S'ha col·locat primer i ha intentat marcar la distància a les primeres voltes. Però Márquez, amb el pneumàtic dur, no perdia el ritme.

La clau de la cursa ha arribat a 17 voltes per al final quan Marc Márquez aprofita una errada de Lorenzo i ataca la primera posició. Dovizioso reacciona i les dues Ducatti fan un entrepà amb Marc al mig. Dovizioso es col·loca primer, però Marc torna a atacar i es queda a la primera posició.
A partir d'aquí, duel de titans entre Márquez i Dovizioso. Intercanvi constant de posicions entre tots dos en una de les curses més vibrants de la temporada.

A tres voltes per al final, Marc ha volgut llançar l'atac definitiu, però s'ha passat i ha estat a punt de caure. El de Cervera ho ha intentat fins al final però sense sort. Lorenzo ha acabat quart, Viñales sisè i Rossi setè.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut