Dovizioso, el més ràpid en els entrenaments oficials del GP del Japó (EFE)
MotoGP

Dovizioso fa la "pole position" del GP del Japó i Márquez sortirà sisè

El pilot de Cervera té l'oportunitat de sentenciar el Mundial de MotoGP aquest diumenge a Motegi, però la sessió classificatòria no ha estat gaire positiva per al català

Actualitzat

Andrea Dovizioso no posarà les coses fàcils a Marc Márquez en el Gran Premi del Japó de motociclisme. El pilot de Cervera té l'oportunitat de sentenciar el Mundial de MotoGP aquest diumenge a Motegi, però la sessió classificatòria d'aquest dissabte al matí no ha estat gaire positiva per al català. Márquez tot just ha pogut fer el sisè millor temps, molt lluny del millor registre, que ha fet, precisament, Dovizioso. Gairebé tres dècimes entre l'un i l'altre.

Per tant, l'italià de Ducati sortirà des de la "pole position" i al seu costat hi haurà Johan Zarco i Jack Miller. Márquez tancarà la segona fila amb el sisè millor temps i a la tercera hi haurà Maverick Viñales, que sortirà setè.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Àlex Rins arrencarà des de la vuitena posició, Dani Pedrosa ho farà des de l'onzena, Pol Espargaró des de la catorzena i el seu germà Aleix des de la vint-i-dosena.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut