Dovizioso i Márquez, dos dels favorits al G. P. d'Itàlia. (Reuters)
Motor

Dovizioso comença els entrenaments al G. P. d'Itàlia i eleva les expectatives de l'afició, en deixar enrere Lorenzo i Márquez

Les Ducati comencen dominant i es postulen com les grans favorites del cap de setmana a Mugello, un circuit que els fa sentir-se com a casa

Actualitzat

Andrea Dovizioso, un pilot italià amb una moto italiana (Ducati), ha començat els entrenaments lliures del Gran Premi del seu país i fa créixer les esperances de l'afició local, en marcar el millor temps (1 min 47,893 seg) de la primera sessió celebrada al circuit de Mugello, i ha confirmat les primeres expectatives, en ser el més ràpid als primers entrenaments lliures. Només Jorge Lorenzo i Marc Márquez han estat capaços de plantar cara als pilots oficials de la marca bolonyesa, que coneixen molt bé el traçat, on es van entrenar recentment amb molt bons resultats.

El líder del Mundial, Valentino Rossi, ha acabat a una mica més de quatre dècimes de segon de Dovizioso, en la sisena posició, mentre que Dani Pedrosa ocupa, ara com ara, l'onzena plaça.

Caldria fer una menció especial dels germans Espargaró, l'Aleix i en Pol, tots dos operats recentment de diferents lesions: el primer es va trencar un dit i el lligament corresponent a l'última cursa, mentre que el segon ha hagut de solucionar un problema de síndrome compartimental al braç dret. En Pol ha acabat en la novena posició i l'Aleix s'ha situar dissetè. Héctor Barberá ha estat catorzè i Álvaro Bautista no ha passat del vint-i-dosè lloc.

Anar al contingut