Girona

Douglas Luiz: "Girona era la millor opció per a mi, tot i que van sorgir altres opcions"

El mitjapunta brasiler ha admès que tornar a Montilivi era la millor opció i que l'any passat va aprendre molt malgrat no tenir el protagonisme esperat amb Pablo Machín

Actualitzat

El Girona ha presentat aquest dimecres el seu últim fitxatge, el brasiler Douglas Luiz, que tornarà a jugar per segona temporada consecutiva cedit pel Manchester City. Tot i admetre haver rebut altres ofertes, Douglas Luiz ha admès que tornar a Montilivi era la millor opció i que l'any passat va aprendre molt malgrat no tenir el protagonisme esperat amb Pablo Machín.

"L'any passat vaig aprendre molt, també que pots estar sense jugar. Espero que no es repeteixi. Girona era la millor opció per a mi, tot i que van sorgir altres opcions. He tornat al Girona, tot i que l'any passat no va ser bo, hem de passar pàgina i mirar endavant aportant el millor al grup".

Douglas Luiz també ha explicat que pot "jugar en qualsevol posició del mig del camp, però que això ho ha de decidir l'entrenador", i que compta amb la confiança de Pep Guardiola.

"La confiança que em va demostrar Pep Guardiola va ser molt important per a mi. Les seves paraules han estat una gran motivació per a mi".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut