Douglas, en una imatge d'arxiu
Douglas, en una imatge d'arxiu
Barça

Douglas ha guanyat una Lliga espanyola més que Cristiano Ronaldo

El lateral brasiler del Barça, que aquesta temporada només ha disputat 12 minuts en tot el campionat, contra el Rayo Vallecano, ja ha guanyat més lligues que Cristiano Ronaldo, que en suma set al Reial Madrid

Actualitzat

Douglas Pereira no ha tingut gaire protagonisme des que va fitxar pel Barça l'estiu del 2014. En aquestes dues temporades al club blaugrana, el lateral brasiler ha pogut ampliar el seu palmarès i ja ha pogut celebrar dos títols de Lliga.

Douglas, que aquesta temporada només ha disputat 12 minuts en tot el campionat, contra el Rayo Vallecano, ja ha guanyat més lligues espanyoles que Cristiano Ronaldo, que en suma set al Reial Madrid.

Des que el crac portuguès va aterrar al Bernabéu procedent del Manchester United, el Reial Madrid només ha conquerit un títol de Lliga, el de la temporada 2011-12, sota les ordres de José Mourinho.

Cristiano, que ha anat engreixant les seves xifres golejadores en la Lliga espanyola, ha vist com un futbolista que només ha disputat un total de 112 minuts amb la samarreta del Barça ha sumat més títols que ell.

Anar al contingut