Afició i club han homenatjat els jugadors desapareguts en l'accident aeri (EFE)
Futbol

Douglas Grolli marca el primer gol del Chapecoense després de la tragèdia aèria (2-2)

Els supervivents del Chape han rebut el trofeu que els acredita com a Campions de la Copa Sud-americana del 2016.

Actualitzat

La ciutat brasilera de Chapecó ha tornat a vibrar amb el seu equip de futbol, oferint un sentit homenatge als jugadors desapareguts en l'accident aeri del passat mes de novembre. I és que la nova plantilla del Chapecoense ha jugat aquest dissabte el primer partit després de la tragèdia aèria, en un matx amistós contra el Palmeiras de Sao Paulo, el vigent campió de la Lliga brasilera. Un partit on el resultat era el menys important. 

Douglas Grolli ha marcat el primer gol del Chapecoense després de la tragèdia aèria que es va endur gairebé tota la plantilla del conjunt brasiler. Un gol que ha dedicat als companys desapareguts. El segon l'ha fet Amaral, per dos del Palmeiras, que han deixat el matx en taules (2-2)

Per afrontar de nou la temporada de futbol, el club brasiler ha fet 23 fitxatges. L'argentí Alejandro Martinuccio, que es va salvar de la tragèdia en no viatjar per una lesió, continua en la plantilla. Dos dels tres futbolistes supervivents de l'accident, Hélio Zampier Neto i Alan Ruschel, no han estat inscrits a l'espera que es recuperin de les ferides, i el tercer, el porter Jackson Follman, ha deixat el futbol en perdre la cama dreta.

Però tots eren presents aquest dissabte, juntament amb les dones dels jugadors que van morir en l'accident d'avió. Tots han rebut el trofeu que els acredita com a Campions de la Copa Sud-americana del 2016.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut