Futbol

Douglas explica el calvari que ha patit en els seus dos anys amb el primer equip del Barça

El lateral brasiler cedit a l'Sporting de Gijón admet que va passar moments molt difícils en la seva etapa com a blaugrana
Marc Béjar
Douglas

Douglas, en la seva presentació com a jugador de l'Sporting de Gijón

Douglas Pereira ha admès en una entrevista al diari "El Comercio" de Gijón que el seu pas pel Barça ha estat marcat per moments molts durs, especialment per culpa de les lesions. El lateral ha explicat que "cada dia arribava a casa plorant", frustrat per la manca d'oportunitats i el reguitzell de lesions que el van acompanyar en la seva etapa al Camp Nou.

El jugador, que està tenint més protagonisme al conjunt dirigit per Abelardo, ha lamentat la fama que l'ha marcat en el seu pas pel Barça. "L'entorn sempre ha sigut fort contra mi", especialment per la seva poca participació i algunes actuacions molt discretes en els pocs minuts que ha trepitjat la gespa.

En la seva cessió a l'Sporting, el brasiler espera retrobar sensacions i deixar enrere aquesta aurèola negativa que sembla acompanyar-lo, una fama que en part considera que han alimentat els mitjans de comunicació. Ara, a Astúries, espera trobar-hi la tranquil·litat i el rendiment que no va trobar a Barcelona.