Futbol

Douglas es trenca i estarà de baixa entre tres i quatre setmanes

Douglas Pereira, un dels jugadors del primer equip que menys compten per a Luis Enrique, no estarà a disposició del tècnic blaugrana les pròximes setmanes. A més, Dani Alves i Jérémy Mathieu han fet treball específic en la primera sessió de preparació del partit de copa davant l'Atlètic de Madrid.

Actualitzat

El Barça haurà de prescindir durant les pròximes tres o quatre setmanes del lateral Douglas Pereira, que durant l'entrenament d'aquest diumenge es va fer un trencament fibril·lar en el recte anterior de la cama esquerra.

El lateral brasiler, que no va entrar en la llista de convocats per al Deportivo-Barça, va participar en una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i allà va ser on es va lesionar.

Alves i Mathieu, treball específic

Pel que fa a l'entrenament d'aquest dilluns, el Barça ja ha començat a exercitar-se pensant en el pròxim compromís, el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid (dimecres, 22.00). Xavi, tot i no tenir encara l'alta mèdica, s'ha entrenat amb la resta de companys. En canvi, Jérémy Mathieu ha continuat fent treball específic, i amb ell també s'ha entrenat Dani Alves, que va acabar el partit contra el Deportivo força masegat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut