Douglas Costa va escopir a la cara del jugador del Sassuolo Federico Di Francesco
Futbol internacional

Douglas Costa, sancionat amb quatre partits per escopir a un jugador del Sassuolo

L'extrem brasiler de la Juventus va ser expulsat en l'últim minut després d'encarar-se fins a tres vegades amb l'italià Federico Di Francesco i escopir-li a la cara

Actualitzat

L'extrem brasiler de la Juventus Douglas Costa ha estat sancionat aquest dimarts amb quatre partits de suspensió pel jutge esportiu de la Sèrie A italiana per escopir a un rival durant el partit de Lliga de diumenge passat contra el Sassuolo.
 
Douglas Costa va ser expulsat en l'últim minut d'aquest matx, guanyat 2-1 per la Juve, després d'encarar-se fins a tres vegades amb l'italià Federico Di Francesco i escopir-li a la cara. El col·legiat del partit, Daniele Chiffi, li va ensenyar inicialment la targeta groga, però va acabar expulsant-lo després de la intervenció del VAR.
 
El brasiler, que es troba ara a Espanya per enfrontar-se amb el València en la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, es perdrà els partits de Lliga contra el Frosinone, el Bolonya, el Nàpols i l'Udinese. Podrà tornar a competir el 20 d'octubre, quan la Juventus rebrà el Gènova a l'Allianz Stadium de Torí.

Anar al contingut